donderdag 21 juli 2011

lekkers

Vandaag op de fiets gestapt om heerlijk een ontbijtje te gebruiken op het terras van het Westerpaviljoen.  http://www.westerpaviljoen.nl/

 We hebben de afgelopen tijd erg hard in de tuin gewerkt en onze lichamen kraken  onder deze arbeid dussssssssssssss .................even pas op de plaats,want het is tenslotte vakantie.
Naast het leven in ons nieuwe oude huis, vinden wij het heerlijk om af en toe in de stad te zijn. New York,Barcelona,Parijs,Rome,Rotterdam,Amsterdam enz. enz. Allemaal super leuk, maar het landleven in Umbrie en gewoon lekker thuis van het uitzicht genieten vinden we ook erg lekker.

Maar even terugkomen op vandaag: na het ontbijtje naar Koekela gefietst voor wat cadeautjes en lekkers voor ons zelf.
http://www.koekela.nl/Kijk op de website voor het assortiment.Dit is zeker de moeite waard.

 Daarna verder gegaan om bij Bammetje brood te halen. Het leuke van beiden zaken is dat je rechtstreeks in de keuken kan kijken.
Weer terug hebben we naar de beklimming van de Galibier in de tour de France gekeken. Vorig jaar hebben we zelf deze berg beklommen.............................in de auto hoor, maar toen ik vorig jaar  al die zwoegende amateurs daar zag kreeg ik zin om het ooit ook te doen. Wie weet???Net een maaltijdsalade gegeten die klaargemaakt is was door meneer OLDNEWHOME en nu een espresso met een stukje van Koekela.
Een verdiende lekkernij na onze fietstocht.

xoxo Rarda

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Wat gezellig dat je langs kwam en bedankt voor je berichtje xoxo Rarda