zondag 26 juni 2011

Gent en Isabelle

Mijn meest gelezen blog gaat over http://isabellebeernaert.be/. De choreografe van 'so you think you can dance' en 'the ultimate dancebattle '.
Zij is favoriet van dochterlief en gelukkig had ik gelezen dat ze met veel dansers, zowel uit Belgie als Nederland voorstellingen zou gaan geven.
Mijn oudste zus woont vlak bij Gent dus de kaartjes waren snel gekocht en gisteren was het dan zover.

In de middag zijn we saampjes naar Zeeuws Vlaanderen gereden om vervolgens met zus en dochter naar Gent te gaan. Daar nog even door de straatjes en over de markt gelopen.


Daarna zijn we heerlijk Turks gaan eten in de Sleepstraat bij Goz2. Een Turks restaurant in een oud herenhuis met hoge plafonds spiegels en prachtige mozaikvloeren. Lekker mezze gegeten.
Daarna naar theater Scala voor de voorstelling. Het was een super voorstelling met veel emotie. Veel herkenbare dansers uit de 2 programma's en leuk dat bij dit moderne ballet ook de hiphop,break en streetdancers mee danste.

 
Na de voorstelling nog een afzakkertje bij Bottles gehaald in Sas van Gent

bezorgen.


BOTTLES
Is hip, lounge, relaxed en trendy, maar laat U niet misleiden:
Hier wordt serieus gewerkt !

Ons dynamisch team is er alles aan gelegen U een onvergetenlijke "wining & dining experience" te bezorgen.

1 opmerking:

  1. I must thank you for the еfforts you havе put іn penning this
    blog. I'm hoping to see the same high-grade blog posts from you in the future as well. In truth, your creative writing abilities has inspired me to get my own, personal website now ;)

    Look at my web-site - Same Day Payday Loans

    BeantwoordenVerwijderen

Wat gezellig dat je langs kwam en bedankt voor je berichtje xoxo Rarda