donderdag 9 augustus 2012

Update keuken

Om de koelkast is alles klaar. Het keukenblok is eruit en eronder zijn de tegels gelegd. Vandaag wordt deze helft gevoegd zodat mijn Boretti na anderhalf jaar weer op het gas kan aangesloten worden en ook niet verkeerd dat ik na ook zo'n lange tijd deze week weer een afwasmachine heb.
Gisteravond voor het eerst eten gehaald, omdat we nu echt niet meer konden koken in de puinhoop. Een patatje van onze plaatselijke was snel gehaald.
Meneer Oldnewhome kan 's ochtends niet zonder zijn espresso uit zijn potje dus ik riep vanmorgen naar beneden dat hij misschien ons bejaarde camping gasje buiten kon gebruiken voor zijn verslaving Tegelijkertijd kreeg ik deze foto Ge-appt.

Twee zielen.........

Xoxo Rarda

3 opmerkingen:

 1. Klinkt goed allemaal, heerlijk dat je straks weer op je Boretti kan koken. Jammer dat ik het niet af kan zien, wel foto's maken hoor! Xj

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Een gedachte!! Ja, ik ken dat!
  Succes verder met je keuken!!
  Het zal een hoop werk zijn!!

  Veel liefs, Juliëtte

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ben heel benieuwd naar het resultaat van mijn BFF, die naast fitnessgoeroe, omgeschoolde leerkracht zo maar een klusbedrijf kan beginnen, want wat ik tot nu toe gezien heb is helemaal top!!

  BeantwoordenVerwijderen

Wat gezellig dat je langs kwam en bedankt voor je berichtje xoxo Rarda