vrijdag 23 september 2011

vrije vrijdag

Vandaag is het vrijdag en dat is dit schooljaar mijn vrije dag. Ik geniet volop van die dag ook al heb ik het meestal druk, of anders gezegd "ik maak me druk"

Vanmorgen begonnen met een rondje hardlopen of iets wat daar op lijkt, want mijn conditie is nog nooit zo slecht geweest.
Toen ik vorige week ging lopen en het zo slecht ging kon ik wel janken, maar gelukkig nam ik vandaag een ander pad (leuk als je bent verhuisd, steeds wat nieuws) en liep half te rennen en half te wandelen en nog beter te genieten van het moois om mij heen (ik weet het klinkt zweverig, maar is waar!!)
Leuke tuinen, uitzichten enz. en halverwege een kastanje boom, dus mooie plek om te stoppen en wat op te rapen.

Daarna lekker onder de douche en een kop koffie drinken en toen op naar de bouwmarkt voor weer eens een blik verf. Langs Ikea voor gordijnrails die uiteraard niet in mijn auto pastte . Dan maar dak open en nog genieten van mijn open autootje.

Nog lekker vers fruit en groenten op de markt gehaald en lang Pillows en presents gereden om te kijken of de Jeanne d'Arc er al was.
Toen ik binnen liep vroegen ze al "rook je dat  ze binnen was"?  En hij was er!! Gelijk nog wat leuke zwarte haakjes meegenomen voor aan de keukentafel die ik vorige week heb geverfd.

Ook al is het prachtig weer en zijn de voorspellingen geweldig ik voel me herfstig. Niet neerslachtig, maar lekker op de bank (heb zelfs weer wol gekocht) met een kleedje haard en kaarsjes aan, stoofpeertjes en verse appelmoes enz. enz.

En nu............................toch maar naar buiten en genieten van de zon!!!!!!!!!!!

Fijn weekend allemaal,

 xoxo Rarda


Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Wat gezellig dat je langs kwam en bedankt voor je berichtje xoxo Rarda