vrijdag 9 september 2011

mangiare

Gisterenmiddag onverwachts met Syl onze voetjes laten doen en ons giechelend laten masseren door een stoel.
Daarna zouden we uit eten gaan, maar waar? In Rotterdam en omstreken hebben we keus genoeg, maar we grijpen vaak terug naar iets bekends of vertrouwds, maar gelukkig had Syl gelezen over deze nieuwe eetgelegenheid in het AD.
Na wat zoeken en uiteindelijk vragen hadden we het gevonden en hadden mazzel, want de tent zat vol en wij hadden niet gereserveerd, en konden toch een tafeltje bemachtigen. Jeetje wat een heerlijk simpel met liefde gemaakt eten en vriendelijke bediening.
Ik waande me als ik me ogen dicht even in Italië (nog maar 5 weken wacht)de geuren en het eten heerlijk. Zeker geen doorsnee Italiaans restaurant in Nederland, want helaas is de teleurstelling vaak groot.
 Een aanrader! http://www.mangiare.nu/
Dit schreef Syl over het uitstapje van gisteren:

gisteren een super gezellig 'verjaardagsfeestjenogtegoedvan2010'met Rar beleefd na geweldige pedicure behandeling kaartje garage Zuidplein kwijt teruggevonden bij auto op grond !!!! nog een paar duitste toeristen geholpen ...in garage zonder chip en dat was de enige mogelijkheid om te betalen dat allemaal is al top op een doorsnee donderdag toch?.....en toen...naar Mangiare waaauuuuhhhhhh lekkerrrrr en kei-gezellig......aanbevolen....Fijn weekend allemaal

 x x x Rarda

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Wat gezellig dat je langs kwam en bedankt voor je berichtje xoxo Rarda