woensdag 13 juli 2011

shop till you drop

Ik hou er zo van en....................... ik ken erg weinig dames die er niet van houden!!! Ze zijn er wel weet ik,maar in mijn omgeving kom ik ze niet vaak tegen. Het vervelende is dat ik mijn kind ook ernstig met dit virus heb aangetast. HELP!!!

Na de verhuizing veel weg gedaan uit elke kast van keuken spullen tot prullaria, tassen,schoenen,kleding  enz. enz. en toch ligt de garage en de zolder van de garage vol.
Gisteren wilde ik weer een leuke rozé karaf en sapfles bewaren, omdat daar de eigen pluksels uit de tuin daar zo leuk in staan toen mijn dochter zei "nee mam!!! Je vindt dat ik ook teveel bewaar en koop" ............................uitgel...d dacht ik zo!

Maar toch vanmorgen met dochter,zussie en nicht, maar weer gegaan. Alleen kleding deze keer. Knap, wetende dat Riviera Maison er ook zit en SALE heeft.

Iniedergeval voor allemaal een fijne woensdag en misschien voor diegene die gaan..............veel shopplezier
xoxo Rarda

1 opmerking:

  1. We're a group of volunteers and starting a new scheme in our community. Your web site offered us with valuable information to work on. You've done а formіdable job anԁ our entire cοmmunitу ωill be
    thankful to you.

    my web blog Instant Payday Loans

    BeantwoordenVerwijderen

Wat gezellig dat je langs kwam en bedankt voor je berichtje xoxo Rarda