dinsdag 7 juni 2011

Isabelle Beernaert

25 juni naar deze voorstelling!!!Isabelle Beernaert

Ne Me Quitte Pas

Isabelle Beernaert is bekend bij het grote publiek door haar spraakmakende choreografieën tijdens de liveshows van het programma ‘So You Think You Can Dance’ (SYTYCD). De moderne dansstukken die ze voor het programma creëerde, heeft ze nu samen met nieuw werk verbonden tot de voorstelling ‘Ne me Quitte Pas’. Deze voorstelling wordt gedanst door deelnemers van SYTYCD!
Isabelle voelt zich niet alleen een vis in het water als choreografe moderne dans, ze IS als het ware de dansstijl. Het voelt voor haar als ademen om de emoties dicht bij het hart te vertalen in stappen en routines voor haar dansers. Met ‘Ne me Quitte Pas’ wil ze teruggaan naar de kern van moderne danstaal: het verbeelden van passie, woede en opwinding die zo eigen zijn aan mensen.
‘Ne me Quitte Pas’ gaat net als het bekende nummer van Jacques Brel over het verbeelden van het eeuwenoude thema ‘verloren liefde’. Het is een schets van absolute hoogtepunten en dalen van menselijke emoties die via alle zintuigen ervaren kunnen worden.
Isabelle Beernaert

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Wat gezellig dat je langs kwam en bedankt voor je berichtje xoxo Rarda